Aquajoggen / Trimzwemmen

Aquajoggen is een uitstekende manier om in het water aan uw gezondheid en conditie te werken. Tijdens het aquajoggen heeft u een Wet-Belt (drijfgordel) om zodat u, rechtop in het water diverse loopbewegingen kunt maken. Deze loopvormen bevorderen de conditie en vetverbranding. Daarnaast bieden we oefeningen aan om de spieren van armen, benen, rug en buik te verstevigen en versterken.  Het calorieverbruik van sporten in het water ligt 40 % hoger ten opzichte van vergelijkbare oefeningen op het droge. Sporten in het water heeft als voordeel dat de belasting op uw gewrichten minimaal is.
De lessen worden aangeboden op muziek en met gebruik van divers materiaal.
Kortom: Het is leuk, gezond en geschikt voor jong en oud. 
Kosten: U betaalt € 8,50 per les, de eerste les is een kennismakingsles (geheel kosteloos). 
Lestijden:
 • Maandag 19:15 – 20:00   
• Woensdag: 09:30 – 10:15  
• Vrijdag 10:30– 11:15  

Trimzwemmen is de manier om uw conditie op peil te houden. Trimzwemmen is voor de mensen die van het “pure” zwemmen houden. Op een afwisselende en plezierige manier wordt onder begeleiding van een deskundige instructeur gewerkt aan conditie, kracht en lenigheid, zwemtechniek en uithoudingsvermogen.
Zwemmen heeft als voordeel dat de belasting op uw gewrichten minimaal is, de kans op een blessure is dus heel klein.
Omdat u tijdens het zwemmen verscheidene spieren gebruikt, is het een zeer effectieve manier om te werken aan uw conditie en uithoudingsvermogen, terwijl het ook uw spiercoördinatie en evenwicht verbeterd.
Daarnaast zorgt zwemmen voor een betere flexibiliteit en soepele spieren. Regelmatig zwemmen zorgt voor b.v. minder rugklachten.
Kosten: U betaalt € 10,- per les, de eerste les is een kennismakingsles (geheel kosteloos).

Interesse of vragen: ronald@hetmeerven.nl of 06-22315610