Aquajoggen

Vanaf dinsdag 2 juni willen we weer starten met het aquajoggen, echter zijn er wel een aantal regels en aanpassingen van kracht.

  • Het protocol verantwoord zwemmen is de komende tijd van kracht. Deze staat op de site en alle zwemmers zijn verplicht om deze regels na te leven.
  • Er zal een maximum van 10 deelnemers per les worden gehanteerd (zie #). Dit om te zorgen dat we aan de 1,5 m regel kunnen voldoen, en om een bepaalde bewegingsvrijheid in het water te waarborgen.
  • Het gebruik van materialen zal minimaal zijn.
  • De lessen zullen 45 minuten duren om genoeg tijd te creëren voor het wisselen van groepen.

# Omdat we een maximum van 10 deelnemers per les gaan hanteren dient er opnieuw een indeling van de groepen gemaakt moeten worden en ook daar in zijn er wat veranderingen.

Vernieuwde lesuren:

• Maandag 09.30 – 10.15 VERVALT!! GEEN LESSEN MEER OP MAANDAG
• Dinsdag: 19.30 – 20.15
20.30 – 21.15
• Woensdag: 09.00 – 09.45
10.00 – 10.45
• Vrijdag 10.45 – 11.30

Mail of bel mij even om je lestijd aan te vragen. j.rijksen.sport@gmail.com / 0646204489

De verandering zullen niet voor iedereen prettig zijn maar in deze periode is het op sommige vlakken even aanpassen. We doen onze uiterste best om voor iedereen een mogelijkheid te creëren om toch te sporten in het water.

Samen leven, Samen sporten.

Sportieve groet,

Jeff Rijksen


Aquajoggen is een uitstekende manier om in het water aan uw gezondheid en conditie te werken. Tijdens het aquajoggen heeft u een Wet-Belt (drijfgordel) om zodat u, rechtop in het water diverse loopbewegingen kunt maken. Deze loopvormen bevorderen de conditie en vetverbranding. Daarnaast bieden we oefeningen aan om de spieren van armen, benen, rug en buik te verstevigen en versterken. Het calorieverbruik van sporten in het water ligt 40 % hoger ten opzichte van vergelijkbare oefeningen op het droge. Sporten in het water heeft als voordeel dat de belasting op uw gewrichten minimaal is. De lessen worden aangeboden op muziek en met gebruik van divers materiaal.

Kortom: Het is leuk, gezond en geschikt voor jong en oud.

Kosten: Per les betaalt u € 6,-

Interesse of vragen: jeff@hetmeerven.nl of 06-46204489.

Eerste les is een kennismakingsles (geheel kosteloos).